. China ngangkat ember stasiun seluler pabrik lan supplier |Shantui

Angkat stasiun seluler ember

Katrangan singkat:

Déwan sing trep lan disassembly, mobilitas transisi sing dhuwur, trep lan cepet, lan adaptasi situs kerja sing sampurna.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Fitur

1. Déwan sing trep lan disassembly, mobilitas dhuwur transisi, trep lan cepet, lan adaptasi situs karya sampurna.
2. Struktur kompak lan cukup, desain modularitas dhuwur;
3. Operasi cetha lan kinerja stabil.
4. Kurang pendhudhukan tanah, produktivitas dhuwur;
5.Sistem listrik lan sistem gas dilengkapi karo dhuwur-mburi lan dhuwur linuwih.

Spesifikasi

Mode

SjHZS025Y

SjHZS040Y

SjHZS050Y

SjHZS075Y

Produktivitas teoretis m³/jam 25 40 50 75
Pengaduk Mode JS500 JS750 JS1000 JS1500
Daya penggerak (kW) 18.5 30 2X18.5 2X30
Kapasitas muatan (L) 500 750 1000 1500
Ukuran maks. agregat (Kerikil/Kerikil mm) ≤60/80 ≤60/80 ≤60/80 ≤60/80
Batching bin Volume m³ 4X4 4X4 4X4 4X4
Daya motor hoist (kW) 5.5 7.5 18.5 22
Rentang timbangan lan akurasi pangukuran Agregat kg 1500±2% 1500±2% 2000±2% 3000±2%
Semen kg 300±1% 400±1% 500±1% 800±1%
Banyu kg 150±1% 200±1% 200±1% 300±1%
Kg aditif 20±1% 20±1% 20±1% 30±1%
Dhuwur ngeculake m 3.8 3.8 4.1 4.1
Total daya m 40 49 74 101

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    produk sing gegandhengan

    • Skip hoist beton batching plant

      Skip hoist beton batching plant

      Fitur Tanduran iki dumadi saka sistem batching, sistem timbangan, sistem pencampuran, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik lan liya-liyane.Agregat dimuat menyang tong sampah kanthi loader ngarep.Wêdakakêna dikirim saka silo menyang timbangan kanthi conveyor screw .Banyu lan aditif cair dipompa menyang timbangan.Kabeh timbang...

    • Pabrik batching beton jinis sabuk

      Pabrik batching beton jinis sabuk

      Fitur Tanduran iki dumadi saka sistem batching, sistem ngebotake, sistem nyawiji, sistem kontrol electrical, sistem kontrol pneumatik lan etc. aggregates, wêdakakêna, aditif Cairan lan banyu bisa kanthi otomatis scaled lan pipis dening tanduran.Agregat dimuat menyang tong sampah kanthi loader ngarep.Wêdakakêna dikirim saka silo menyang timbangan kanthi conveyor screw .Banyu lan aditif cair dipompa menyang timbangan.Kabeh sistem timbangan yaiku ...

    • Pabrik batching beton khusus kereta api kacepetan dhuwur

      Batching beton khusus kereta api kacepetan dhuwur ...

      Fitur 1.Desain modular, trep kanggo ngumpul lan mbongkar, transfer cepet, tata letak fleksibel;2. Ngadopsi mixer efisiensi dhuwur, efisiensi produksi dhuwur, ndhukung macem-macem jinis teknologi pakan, cocok kanggo macem-macem kabutuhan campuran beton, papan lining lan bilah nganggo bahan tahan paduan, kanthi umur layanan sing dawa.3. Sistem pangukuran agregat entuk pangukuran agregat kanthi tliti kanthi ngoptimalake d ...

    • Pabrik batching beton seluler

      Pabrik batching beton seluler

      Fitur 1. Déwan lan disassembly trep, mobilitas dhuwur saka transisi, trep lan cepet, lan adaptasi situs karya sampurna.2. Struktur kompak lan cukup, desain modularitas dhuwur;3. Operasi cetha lan kinerja stabil.4. Kurang pendhudhukan tanah, produktivitas dhuwur;5.Sistem listrik lan sistem gas dilengkapi karo dhuwur-mburi lan dhuwur linuwih.Pabrik pencampur beton seluler minangka peralatan produksi beton ...

    • Pabrik batching beton platform banyu

      Pabrik batching beton platform banyu

      Fitur 1. Iku cocok kanggo produksi construction banyu, lan struktur khusus meets syarat lingkungan banyu.2.Struktur kompak bisa nyuda biaya konstruksi platform.3.Peralatan nduweni safety dhuwur lan bisa adaptasi karo pemukiman dhasar platform lan pengaruh angin topan.4. Dilengkapi tong sampah kanthi jumlah gedhe, pakan siji-wektu bisa nyukupi produksi beton 500m3 (bisa disesuaikan ...

    • pabrik batching beton bebas pondasi

      pabrik batching beton bebas pondasi

      Fitur 1. Foundation struktur free, peralatan bisa diinstal kanggo produksi sawise situs karya wis leveled lan hardened.Ora mung nyuda biaya konstruksi pondasi, nanging uga nyepetake siklus instalasi.2.Desain modular prodhuk ndadekake trep lan cepet kanggo mbongkar lan transportasi.3. Struktur kompak sakabèhé, kurang pendhudhukan tanah.Spesifikasi Mode SjHZN0...