PRODUK PANAS

  • Mobile concrete batching plant

    Tanduran batching beton seluler

    Fitur 1. Déwan lan pembongkaran sing gampang, mobilitas transisi dhuwur, gampang adaptasi lan gampang dianggo, lan sampurna. 2. struktur Kompak lan cukup, desain modularitas dhuwur; 3. Operasi jelas lan kinerja stabil. 4. Kurang pendhudhukan lahan, produktivitas dhuwur; 5. Sistem listrik lan sistem gas dilengkapi reliabilitas dhuwur lan dhuwur. Pabrik campuran konkrit seluler minangka peralatan produksi beton sing nggabungake panyimpenan bahan, bobote ...

  • Lifting bucket mobile station

    Angkat stasiun seluler ember

    Fitur 1. Déwan lan pembongkaran sing gampang, mobilitas transisi dhuwur, gampang adaptasi lan gampang dianggo, lan sampurna. 2. struktur Kompak lan cukup, desain modularitas dhuwur; 3. Operasi jelas lan kinerja stabil. 4. Kurang pendhudhukan lahan, produktivitas dhuwur; 5. Sistem listrik lan sistem gas dilengkapi reliabilitas dhuwur lan dhuwur. Mode Spesifikasi SjHZS025Y SjHZS040Y SjHZS050Y SjHZS075Y Produktivitas teoritis m³ / h 25 40 50 ...

  • foundation free concrete batching plant

    dhasar batching tanduran beton gratis

    Fitur 1. Struktur gratis pondasi, peralatan bisa dipasang kanggo produksi sawise papan kerja diratakan lan dikencengi. Ora mung nyuda biaya pambangunan pondasi, nanging uga nyepetake siklus instalasi. 2. Desain modular produk dadi gampang lan cepet dibongkar lan diangkut. 3. Struktur kompak umume, kurang pendhudhukan tanah. Mode Spesifikasi SjHZN025F SjHZN040F SjHZN050F SjHZN075F SjHZS050F SjHZS075F SjHZS100F SjHZS150F ...

  • Belt type concrete batching plant

    Tanduran batching beton jinis sabuk

    Fitur Tanduran iki kasusun saka sistem batching, sistem bobot, sistem campuran, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik lan liya-liyane agregat, bubuk, aditif cair lan banyu kanthi otomatis bisa dicampur lan dicampur karo tanduran. Agregat dimuat kanggo bin agregat dening loader ngarep. Powder diturunake saka silo menyang skala bobot saka conveyor sekrup .Aditif banyu lan cairan dipompa menyang timbangan. Kabeh sistem bobot yaiku timbangan elektronik. Tanduran iki kanthi otomatis ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • about3

Katrangan ringkes :

Shantui Janeoo Machinery Co., Ltd. minangka produksi wiwitan campuran mesin beton lan transportasi saka perusahaan kunci duweke negara gedhe, yaiku CREC, CRC sajrone mitra strategis, pabrik campuran beton utama, tanduran campuran aspal, campuran Mortar garing tanduran, tanduran campuran bisnis mewah, pompa towing, peralatan pembuangan sampah lan macem-macem mixer.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE